Showroom Lensa Bucuresti

Cel mai mare showroom de ochelari din România, deschis de Lensa în Bucureşti

13.09.2018

Lensa deschide un showroom în Bucureşti. Acesta este cel mai mare magazin de optică din ţara noastră. Mai exact, showroom-ul Lensa din Capitală are un spațiu efectiv de vânzare de 257 de metri pătrați.

Lensa.ro este un magazin online de optică înfiinţat în anul 2013.

Showroom Lensa Bucureşti. Valoarea investiţiei

Valoarea toată a investițiilor realizată până în prezent de Lensa în acest showroom ajunge la peste 100.000 de euro.

Showroomul Lensa Bucureşti este situat în apropiere de mall-ul Afi Cotroceni.

Noul magazin pune la dispoziția clienților nu mai puţin de 3.000 de modele de ochelari. Acestea provin de la peste 70 de branduri internaționale.

Showroomul Lensa Bucureşti a avut patru faze succesive de extindere. Astfel, în doar doi ani, magazinul a ajuns de la o suprafață de 30 metri pătraţi, în anul 2016, la 257 de metri pătrați anul acesta.

“Am ajuns la concluzia că un “mega-showroom” este necesar pe piața locală, după ce clienții ne-au mărturisit că alegerea ochelarilor este întotdeauna mai ușoară dacă au la dispoziție o gamă vastă, dar de preferat într-un singur loc”, a declarat Daniel Crăciun (28 de ani), fondator și CEO al Lensa.ro.

Showroom Lensa Bucureşti. 15% din afaceri

Showroomul Lensa din Bucureşti realizează în jur de 15% din totalul vânzărilor companiei. În plus, Lensa estimează o creștere la 25% până la finalul anului. Diferenţa provine din vânzările realizate online.

Lensa.ro a avut, în prima jumătate din 2018, o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro din vânzarea de ochelari de soare şi de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere.

Per total, compania a vândut aproximativ 8.000 de produse, în perioada menţionată.

„Am avut un început de an bun, conform așteptărilor, astfel că după primele 6 luni ne menținem estimarea pentru vânzări de minimum 2 milioane de euro în 2018. Ne dorim ca până la finalul anului să ne extindem prezența în special pe segmentul premium-luxury”, a precizat Florin Niță, Business Development Manager Lensa.ro.

Showroom Lensa București. Serviciile oferite de Lensa.ro

Pe lângă produsele de optică, Lensa oferă și o gamă extinsă de servicii. Este vorba de: determinarea gratuită a dioptriilor, adaptare la lentile de contact, consultanță specializată pentru cumpărarea de ochelari de vedere, montaj lentile de ochelari, precum şi reparații rame.

Citeşte şi Care este secretul unei familii fericite?

 

 

Citiți și despre: