Stiri: Finante

Legrand rezultate 2019

SIF 1 are o nouă conducere

21.08.2015

SIF Banat Crişana are o nouă conducere executivă. Astfel, Bogdan Drăgoi şi Octavian Avrămoiu au fost avizaţi de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ca directori ai societăţii. Avizul ASF este în conformitate cu Hotărârea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administrație al SIF Banat-Crişana, prin care a fost votată noua conducere a societăţii.

Din componenţa conducerii SIF 1 mai fac parte Grigore Aurelia Gabriela, Director General Adjunct Operațiuni, şi Sferdian Teodora, Director General Adjunct Dezvoltare.

Bogdan Drăgoi şi Octavian Avrămoiu sunt şi membrii ai Consiliului de Administraţie al SIF Banat Crişana, fiind aleşi de Adunarea Generală a Acţionarilor şi avizaţi de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Bogdan Dragoi a fost Ministru de Finanţe în 2012, după ce anterior ocupase poziţia de secretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. Între 2012-2014, aceasta a fost consilierul preşedintelui Traian Băsescu.

Octavian Avrămoiu a fost director de cabinet în timpul mandatului lui Bogdan Dragoi, fiind membru al Baroului Bucureşti şi lichidator judiciar.