Stiri: Constructii

Sika România are un nou director general

20.02.2014

Compania Sika România va avea începând cu 1 martie un nou director general, Laurenţiu Ştefănescu fiind numit în această funcție. Până la această dată, conducerea companiei de materiale chimice de construcții a fost asigurată de Ileana Nicolae.

După 12 ani în care a fost director general al diviziei din România a Sika, Ileana Nicolae a fost avansată, preluând din martie funcţia de manager al companiei pentru Europa de Est.

Ea va coordona din această nouă poziție activitatea companiei din 18 țări europene.

Laurenţiu Ştefănescu va fi responsabil de implementarea strategiei Sika România și va raporta direct managerului pentru Europa de Est.

„Funcţia de director general al Sika România este o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate, fapt pentru care voi depune toate eforturile şi experienţa acumulată în vederea îndeplinirii obiectivelor asumate. Cred în potenţialul pieţei de materiale de construcţii şi, alături de echipa Sika România, voi depune toată energia pentru a consolida şi dezvolta compania pe plan naţional”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu.

Până în prezent, Laurenţiu Ştefănescu a ocupat funcția de director al Diviziei de Mortare Uscate a Sika România, lucrând în companie din luna septembrie a anului trecut.

Înainte de a se alătura echipei Sika, acesta a avut funcții de conducere în mai multe companii producătoare de materiale de construcții, printre care și EURO MGA Product, firmă pe care a readus-o pe profit după ce a intrat în procedură de reorganizare juridică.