Stiri: Constructii

Siniat România deschide o fabrică în județul Gorj

20.08.2015

Producătorul și furnizorul de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, Siniat România, contribuie direct la dezvoltarea pieței locurilor de muncă în județul Gorj, în urma inaugurării, în luna octombrie, unei fabrici producătoare de plăci din gips-carton, în Turceni.

Compania va crea, astfel, 80 de locuri de muncă în secțiile de producție ale fabricii, pentru care a fost deja recrutat 80% din personal. Noii angajați provin în mare parte din orașul Turceni, dar și din localitățile învecinate.

De asemenea, contribuția la dezvoltarea pieței muncii în acest judeţ vine și din crearea locurilor de muncă în domenii conexe, precum transport, depozitare sau montaj.

În alegerea angajaţilor pentru fabrică se pune un mare accent pe atitudine, motivație și dorința fiecărui candidat de a se dezvolta.

În Siniat România am implementat un proces de management al talentelor și planificare a succesiunii în organizație care ne oferă contextul de a stabili pentru fiecare angajat-cheie pașii de urmat pentru retenție și dezvoltare. Aceștia se pot concretiza în promovări, mișcări laterale, nominalizare la programe de dezvoltare internaționale sau extinderea rolului”, a declarat Daniela Ababei, HR Manager, Siniat România.

Viziunea companiei de a produce cele mai sustenabile produse pe bază de gips-carton de pe piață este susținută de o echipă dinamică, ai cărei membri beneficiază de sesiuni de training livrate atât de personal intern al Siniat România, cât și din alte companii Siniat din Europa. Curriculumul de training creat împreună cu echipa de la sediul central din Avignon cuprinde 127 de subiecte împărțite pe diverse arii de activitate.

Noii angajați si Siniat urmează cursuri teoretice, legate de securitatea și sănătatea la locul de muncă, precum și practice, cum ar fi procesul de producție, verificarea calității, dezvoltarea abilităților de comunicare și manageriale. Aceste cursuri se desfășoară în Turceni și în fabricile companiei din Europa.