Stiri: Constructii

Șipcile de gard metalice Wetterbest, o alternativă modernă

27.02.2018

Grupul Wetterbest a anunţat că își completează portofoliul cu o nouă categorie de produse, adiacente segmentului de țiglă metalică – șipcile de gard metalice. Noile produse reprezintă o alternativă modernă și superioară la șipcile de gard clasice și pot fi utilizate pentru împrejmuirea lucrărilor comerciale, rezidențiale, precum și celor industriale.

„De-a lungul timpului, am observat o tendință a clienților de a asorta gardul cu sistemul de învelitoare. Pentru a răspunde acestei nevoi și întrucât dețineam toate materialele și știința tehnică necesare, am decis să introducem în portofoliul nostru un produs nou – șipca metalică de gard – potrivită pentru orice tip de construcție. Șipcile de gard au un aspect estetic plăcut, rezistă în fața intemperiilor, se montează rapid și facil, fără a necesita experiență sau instrumente specializate”, a declarat Valeriu Irimescu, CEO Wetterbest.

Noile produse sunt confecționate din oțel deformabil DX52 dublu prevopsit, printr-un proces de galvanizare și prevopsire multistrat în câmp electrostatic, care le conferă o rezistență sporită la acțiunea factorilor de mediu și la manipularea mecanică. În plus, stratul de zinc protejează oțelul împotriva coroziunii și menține stratul de vopsea neafectat pentru o perioadă îndelungată de timp și asigură un aspect plăcut pe ambele părți ale șipcii de gard.
În comparație cu șipcile de gard clasice, un gard realizat cu ajutorul șipcilor metalice Wetterbest nu necesită lucrări de mentenanță.

urata medie de viață a noilor produse este de 50 ani. Șipcile de gard metalice de la Wetterbest sunt disponibile în toate culorile din paletarul Wetterbest.