Stiri: Constructii

Sisteme de ferestre, uși și pereți cortină pentru noi proiecte rezidențiale

28.06.2019

Alukönigstahl România, companie specializată în sisteme de aluminiu, oțel și PVC, furnizează sisteme Schüco de ferestre, uși și pereți cortină de ultimă generație pentru cele mai noi proiecte rezidențiale de lux din București.

„Ne bucurăm să livrăm soluțiile noastre ansamblurilor de clădiri care redefinesc standardele în materie de calitate și confort pe piața rezidențială din România. Produsele noastre caracterizate prin valori de izolare termică, fonică și antiefracție excepționale, dar și cu un design inovator, se adaptează cel mai bine stilului de viață urban de astăzi. Aceste proiecte sunt un exemplu de urmat în ceea ce privește eficiența energetică și sustenabilitatea construcțiilor și ne dorim să asistăm la tot mai multe proiecte similare care să fie în avantajul tuturor beneficiarilor prin creșterea tuturor standardelor privind calitatea vieții”, explică Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

În zona de nord a orașului, pentru proiecte precum Aviației Tower și 102 The Address au fost alese ferestre și uși din aluminiu realizate din sisteme Schüco AWS 65, respectiv Schüco ADS 65. Pentru zonele comerciale de la parterul clădirolor, peretele cortină Schüco FWS 50 a fost ales întrucât corespunde nivelului de siguranță, dar și designului zonelor.

Alukönigstahl este o companie activă în Europa, o afaceri de familie ce se află la a patra generație în proprietatea familiei König. În anul 1995 a fost înființat și Alukönigstahl România, care adună acum peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice.

 

Citește și THE BRIDGE 2 obține certificarea LEED Platinum