Slide

Stiri: IT&C

Sistem informatic Casa de Pensii.

Sistemul IMM RECOVER, gestionat de STS

22.03.2022

Sistemul IMM RECOVER. Guvernul a adoptat o Ordonanţă care vizează activitatea sistemului informatic IMM RECOVER, realizat de STS în contextul pandemiei de coronavirus, şi care va găzdui activitatea privind proiectele cu fondurile externe nerambursabile. Vechea platformă, realizată în 2014, nu mai face faţă volumului mare de informaţii.

Sistemul IMM RECOVER. Anunţul STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va gestiona şi va extinde platforma informatică IMM RECOVER, platformă care va găzdui activitatea privind proiectele cu fondurile externe nerambursabile. Măsura a fost luată întrucât aplicaţia MySMIS 2014, care asigură în prezent gestionarea proiectelor cu fondurilor europene nu mai poate susţine un volum ridicat de cereri.

Platforma IMM RECOVER a fost implementată în contextul pandemiei de Covid 19 şi deţine infrastructura necesară preluării şi gestionării unui număr ridicat de cereri.

În contextul dezvoltării acestei platforme, STS va putea beneficia de finanţare din fonduri externe nerambursabile pentru dezvoltarea, mentenanţa şi securitatea cibernetică a sistemului.

Citeşte şi Programele IMM INVEST și AGRO IMM INVEST. Finanţări de peste 1 miliard de euro