Stiri: Stiri

Site-ul Femei în Afaceri s-a relansat, oferind noi oportunități

29.04.2014

Site-ul oficial Femei în Afaceri s-a relansat și vine în întâmpinarea femeilor din mediul de business cu noi categorii de interes. Organizația a fost înfiinţată în anul 2009 de Alice Botnarenco, pornind iniţial ca o comunitate online, iar în prezent numără peste 2000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a 4 ani şi jumătate de existenţă.

Cele mai importante evenimente din business, marketing, relaţii publice, HR şi multe altele pot fi găsite pe site la secţiunea Evenimente recomandate. La secţiunea Interviuri, femei remarcabile din mediul de business împărtăşesc din experienţa lor, printre care şi: Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Camelia Şucu (Class Living), Sonia Năstase (Howard Johnson Hotel), Mariana Suciu (Romexpo), Madi Rădulescu (MMM Consulting) şi Georgeta Grecu (Hotel Cişmigiu).

Site-ul are și noi categorii, printre care Corporate, Gadgets, Dress code: Business, Books Corner și Daily. Toate vin îmbrăcate într-un look fresh şi dinamic, potrivit pentru cea mai activă comunitate de business feminin din România.

www.femei-in-afaceri.ro