Stiri: Stiri

Siveco România, nou contract cu Comisia Europeană

25.09.2013

Compania Siveco România va continua să furnizeze servicii IT pentru Comisia Europeană, aceasta reușind să câștige un nou contract cu instituția europeană. Astfel, Siveco România va furniza servicii de dezvoltare software și mentenanță pentru portalul de cercetare al Comisiei Europene.

CORDIS este portalul cercetarii europene, a carui principala misiune este de a facilita participarea la activitatile de cercetare, in special in cadrul Programelor Cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si activitati demonstrative finantate de Uniunea Europeana, conform unui comunicat de presă al Siveco România.

Totodată, portalul urmareste imbunatatirea exploatarii rezultatelor cercetarii, punand accent pe sectoarele vitale pentru competitivitatea europeana si promovarea cunostintelor dobandite, stimuland performantele companiilor in domeniul inovarii si facilitand recunoasterea publica a noilor tehnologii.

Am realizat mentenanta si dezvoltarea pentru portalul CORDIS in ultimii 4 ani – un proiect cu cerinte extrem de exigente, al carui succes este confirmat si prin continuarea furnizarii acestor servicii de catre noi in urmatorii 4 ani. Experienta dezvoltata si pe parcursul derularii acestei serii de contracte cu Comisia Europeana pozitioneaza Siveco drept un lider european in furnizarea de proiecte integrate complexe, dezvoltarea afacerilor in spatiul european fiind un obiectiv important”, a declarat Stefan Morcov, Vice Presedinte Adjunct in cadrul SIVECO Romania.

Siveco Romania este o companie românească de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.