SIVECO România va lua parte la proiectul de cercetare MASIM

08.08.2017

SIVECO România va lua parte la proiectul de cercetare MASIM – „Sistem aerian multi agent cu staţie de sol portabilă pentru managementul informaţiilor”, coordonat de Academia Forţelor Aeriene Henri Coandă Braşov. Obiectivul proiectului este de a oferi suport decizional în situații de criză, la diferite niveluri ierarhice.

Ţata noastră este partener în proiectul de cercetare MASIM – „Sistem aerian multi agent cu staţie de sol portabilă pentru managementul informaţiilor”, coordonat de Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov.

Proiectul de cercetare a avut în vedere colectarea, rafinarea, gestiunea şi partajarea informaţiei spaţiale din zone de interes cu ajutorul unui sistem multi-agent de platforme aeriene miniaturizate, coordonate printr- o staţie de sol portabilă.

De asemenea, acesta oferă o soluție de suport decizional şi coordonare multi-agent în timp real, modulară, flexibilă şi scalabilă, uşor de utilizat de către managerii de criză de la diferite niveluri ierarhice.

„Participarea SIVECO România în cadrul proiectului reflectă experiența companiei în elaborarea de platforme IT și soluţii portal. Totodată, răspunde interesului său de extindere a expertizei în dezvoltarea de modele experimentale în domeniul materialelor, proceselor şi soluţiilor inovative”, a anunţat compania.

Conform SIVECO, soluţia informatică propusă în cadrul proiectului vizează elaborarea unui model experimental de tip platformă IT, implementarea și optimizarea unei arii de supraveghere şi a reţelei de echipamente necesare în acţiunea de survol.

 

 

Citiți și despre: