Stiri: Stiri

Skanska a câştigat două premii la Eurobuild CEE

13.12.2013

Skanska Commercial Development Europe a câştigat două premii la competiţia internaţională Eurobuild CEE. Competiţia a avut loc la Varşovia, Polonia, gala fiind cea mai prestigioasă competiţie de real estate din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, compania a primit titlu de Dezvoltatorul Green al anului 2013 (Green Developer of the Year 2013) si de Dezvoltatorul de clădiri de birouri al anului 2013 (Office Developer of the Year 2013).

“Cele două distincţii primite în cadrul Galei Eurobuild ne onorează şi reconfirmă statusul Skanska la nivel internaţional. Acestea reprezintă o recunoaştere a standardelor înalte ale proiectelor noastre în Europa Centrală şi de Est, atât în cazul celor finalizate, cât şi pentru cele aflate încă în construcţie, precum primul nostru proiect din România – Green Court Bucharest. Aceste premii sunt dedicate tuturor echipelor Skanska din Europa care lucrează cu dedicare pentru dezvoltarea celor mai bune, verzi şi sustenabile clădiri de birouri.”, a declarat Marcin Łapiński, Preşedinte Skanska Property România.

Această competiţie este considerată drept un benchmark al realizărilor din regiune şi oferă premii în patru categorii: premiile chiriaşilor, premiile juriului, premii oferite pe baza votului audienţiei, precum şi premiul pentru întreaga activitate.

De asemenea, premiile au ca scop evidenţierea celor mai bune companii şi proiecte de domeniul real estate din Europa Centrală şi de Est, precum şi promovarea pieţei din această zonă.

Cele două premii au fost acordate de juriu, în secţiunea dedicată tuturor tărilor din Europa Centrală şi de Est, juriile pentru diferitele categorii ale premiilor Eurobuild fiind formate din profesionişti în fiecare domeniu, iar răspunsurile lor sunt centralizate de către o companie independentă de audit.

Skanska şi-a început activitatea în România în anul 2011, fiind un un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. La nivel mondial, grupul din care face parte Skanska România are 57.000 de angajaţi în pieţele pe care activează şi venituri totale de 132 miliarde coroane suedeze, în 2012.