Stiri: Constructii

Skanska a început construcţia Campus 6

22.05.2017

Grupul suedez Skanska a început vineri construcția proiectului office Campus 6, situat în zona Politehnica din Bucureşti, acesta fiind cel mai nou proiect al companiei din România. Campus 6 include patru clădiri debirouri care oferă o suprafaţă închiriabilă totală de 81.000 mp şi două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Termenul de livrare pentru prima fază este trimestrul III din anul 2018.

„Este începutul unei schimbări pe piaţa imobiliară din România. Standardul WELL Building pentru amenajarea spaţiilor de birouri este foarte important, de aceea am inclus caracteristicile acestui standard în proiectul Campus 6”, a spus Marcin Łapiński, Managing Director Skanska Property România şi Ungaria.

Complexul de birouri este conceput ca un hub social în care chiriaşii, angajaţii şi partenerii se vor putea întâlni, lucra şi relaxa. Proiectul cuprinde zone verzi de interacţiune dotate cu prize electrice şi Wi-Fi, zone de tip amfiteatru care vor găzdui întruniri de business şi sociale, restaurante şi cafenele cu terase.

„Noul nostru proiect aflat în apropiere de staţia de metrou Politehnica marchează extinderea Skanska în zona Centru-Vest a Bucureştiului. Odată cu acest pas, Skanska îşi îndeplineşte unul dintre obiectivele strategice, acela de a fi prezentă în două zone din Bucureşti”, a declarat Aurelia Luca, Country Manager Skanska Property România.