Slide

Stiri: Constructii

Skanska a vândut prima clădire din Green Court Bucharest

27.11.2014

Skanska a vândut prima clădire din Green Court Bucharest, pentru 44 de milioane de euro. Tranzacția a fost semnată cu compania de investiții în real estate Globalworth Real Estate Investments Ltd, iar finalizarea acorduluiva avea loc în trimestrul al doilea din 2015.

“Suntem bucuroși că putem anunța vânzarea clădirii la atât de puțin timp după finalizare. Suntem pe piața din România de 3 ani și faptul că am  încheiat această tranzacție dovedește calitatea muncii noastre. Dorim să le mulțumim celor de la Globalworth Real Estate Investments Ltd pentru colaborarea eficientă și constructivă ”, a spus Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property Romania.

Clădirea are o suprafață închiriabilă de 19.500 metri pătraţi și a fost inaugurată oficial în octombrie, în prezent clădirea fiind închiriată în proporție de 91% către chiriași precum Schneider Electric România, Orange România, LS TRAVEL RETAIL Romania (operatorul conceptului 1 Minute) și CORPORATE MANAGEMENT EVENTS (operatorul conceptului Best Chef).

Prima clădire din Green Court Bucharest va fi inchiriată complet până la finalizarea tranzacției.

“Suntem încântați să anunțăm achiziția primei clădiri din proiectul Green Court Bucharest devoltat de către Skanska. Această prestigioasă nouă clădire de birouri clasa A este situată strategic în centrul districtului de afaceri al Bucureștiului. Beneficiază de certificări de mediu de top și este închiriată pe termen lung unor chiriași de renume. Această tranzacție reprezintă un pas important către atingerea obiectivului nostru de a avea un portofoliu cu cele mai bune clădiri de birouri din București”, a declarar Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer și Chief Investment Officer la Globalworth Real Estate Investments.