Skanska lansează un nou proiect de clădiri de birouri

05.07.2017

Skanska începe construcția primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat în partea de nord a Capitalei, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Prima clădire va avea o suprafață închiriabilă de 20.800 mp GLA și va fi finalizată în al doilea trimestru din 2019, fiind parte dintr-un complex de două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp GLA.

Deţinând 12 etaje supraterane și 240 de locuri de parcare subterane și supraterane aferente primei faze, Equilibrium aduce un nou concept pe piața spațiilor de birouri din ţara noastră. Așa cum arată şi numele, proiectul își propune să le creeze celor care își vor desfășura activitatea acolo premisele realizării unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități care oferă flexibilitate și aduc valoare adăugată timpului petrecut în complex.

Aşadar, Equilibrium oferă un spațiu de lucru creativ, flexibil și ușor de personalizat, cu acces la aer proaspăt și lumină naturală. Proiectul creează spații care încurajează comunicarea și colaborarea, oferind facilități care permit abordări creative ale activității zilnice și cresc nivelul de productivitate. Zona verde din fața clădirii va fi deschisă atât comunității cât și chiriașilor, mai ales celor care sunt în căutarea acelui „loc special” care îi poate re-energiza pentru a-și atinge potențialul maxim.

Întregul proiect se bazează pe redefinirea noțiunii de „spațiu de lucru” tradițional într-un concept mai flexibil și mai dinamic și care să contribuie și la estetica și funcționalitatea contextului urban la care ia parte.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, având în vedere că începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezența în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în partea de nord a orașului și rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari. Fără îndoială design-ul, arhitectura și spațiile din Equilibrium vor aduce plus valoare geografiei întregii zone. Prin acest proiect, care încorporează cele mai noi tehnologii green, obiectivul nostru principal este de a crea un mediu de lucru care să inspire, un loc în care oamenilor să le facă plăcere să lucreze. Vrem ca viitorii noștri chiriași să își petreacă ziua, într-un spațiu prietenos, cu vizibilitate ridicată și acces facil la rețeaua de transport public. Este ceea ce noi, Skanska, numim un spațiu de muncă pregătit pentru viitor”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

 

 

Citiți și despre: