Stiri: Finante

SMART MONEY Summit: cele mai noi trenduri de business și economie

27.08.2015

Prepare for the future!” este tema SMART MONEY Summit, un eveniment special care este dedicat atât persoanelor de conducere, cât și antreprenorilor aflați la început de drum sau profesioniștilor. Cu multe prezentări pe teme pe care le au stakeholderii din domeniul economico-financiar, evenimentul va avea loc pe 22 octombrie, la Ramada Majestic Bucharest.
Costul unui bilet începe de la 55€ și poate ajunge la 75€, în funcție de cât de devreme este acesta achiziționat.

Conferința este moderată de economistul Tudor Irimiea, iar printre prezentări se numără cele susținute de Bogdan Mugescu, Business Development Specialist la BVB, Roxana Nica, Managing Director la KeyFin, Radu Ciofu, Analist Financiar la Admiral Markets, Dragoș Cabat, Managing Partner RisCo, Valentin Cismaru, Director de dezvoltare RE/MAX România, Bianca Tudor, Fondatoare Elite Business WOMEN, Florin Mureșan, CEO și fondator Squirrly LTD, și Mircea Vădan, Investment Manager la Seed for Tech.

Încă de la început anul 2015 a fost o constantă provocare datorată oportunităților de afaceri, modificărilor legislative și riscurilor geopolitice, iar acestea încurajează întâlnirea în cadrul unui asemenea eveniment. Doresc ca prin această primă ediție să surprindem atât “the big picture” cât și detalii esențiale asupra ultimelor trenduri din economie și din mediul de business autohton, astfel încât conferința să fie nu doar un prilej bun de a face networking de calitate cât și de a beneficia de insight-uri utile antreprenorilor, investitorilor și profesioniștilor din domeniul economico-financiar. Abordarea acestui eveniment este una de tipul top-down, temele fiind structurate de la macro spre micro – a declarat Țiff Cristian Alexandru, Project Manager al SMART MONEY Summit.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe site-ul oficial al evenimentului.

SMART-MONEY-Summit-banner-4