Stiri: Companii

Smart Money Summit: Networking-ul este cel mai puternic instrument de marketing

27.10.2015

Pe 22 octombrie, zeci de antreprenori şi investitori din Capitală au luat parte la conferinţa „Smart Money Summit” organizată de evenimentebiz.ro. Cu această ocazie, s-au dezbătut ultimele trenduri în materie de finanţe, business şi economie.

La eveniment au participat antreprenori, manageri, investitori la bursă, profesionişti din domeniul financiar, juridic, IT/Tech, precum şi studenţi cu un mare interes pentru dezvoltarea personală şi profesională.

„Evenimentul a confirmat că antreprenorii şi investitorii din România sunt foarte deschişi în a afla care sunt ultimele noutăţi privind evoluţiile economice atât pe plan local cât şi internaţional, dar şi în a vedea cum pot fructifica aceste informaţii. Am fost plăcut surprins să văd că participanţii au un interes mare în a face networking cu alţi profesionişti şi a discuta despre posibile parteneriate strategice. Feedback-ul general pentru această primă ediţie a fost unul pozitiv, aşa că am decis că următoarea ediţie să aibă loc anul viitor la Cluj-Napoca”, a declarat Tiff Cristian Alexandru, project manager al Smart Money Summit.

Economistul Tudor Irmiea a prezentat un sondaj de opinie, organizat special pentru conferinţă, prin care s-a dorit aflarea sentimentului general al stakeholderilor despre economia ţării noastr. Rezultatele studiului indică un sentiment uşor pozitiv pentru următărul an, în rândul antreprenorilor şi investitorilor.

De asemenea, Radu Ciofu, analist financiar Admiral Markets, a atras atenţia asupra principalelor riscuri geopolitice la nivel global, dar şi asupra unei creşteri economice reduse a zonei euro din ultimii ani.

Şi Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo, a atras atenţia asupra principalelor metode de a preveni fraudă şi riscul operaţional, metode de a vinde mai mult, modele de business, precum şi avantajele aplicaţiei RisCo.

„Networking-ul este cea mai puternică tactică de marketing care poate fi folosită de un individ sau o organizaţie pentru a accelera şi susţine succesul”, a afirmat Mihaela Georgescu, fondatoare Networkability, care a învăţat participanţii la conferinţă cum să facă networking eficient printr-un workshop interactiv.