Dynamic Selling preia divizia de tamplarie PVC a TeraPlast

SmartExperience și despreSpa.ro își unesc forțele

05.07.2018

Doi furnizori diferiți de ateliere la locul de muncă, până nu de mult concurenți, devin anul acesta parteneri de afaceri. SmartExperience și despreSpa.ro au decis să își unească forțele pentru a le oferi angajatorilor din România o gamă 100% completă de servicii wellbeing, de la ateliere de tip hobby, până la sport și wellness.

„Ca în orice asociere de business, am urmărit destul de mult timp oferta de ateliere și experiența SmartExperience. Le-am propus un parteneriat în care să ne alăturăm ofertei lor de servicii păstrandu-ne în continuare focusul pe conceperea altor programe cât mai atractive, accesibile, practice și prin care participanții să deprindă cât mai multe tehnici și practici wellness”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

Discuțiile dintre cele două companii au început încă din vara anului trecut. Ambele firme oferă servicii de wellbeing și wellness pentru angajatori, prin ateliere menite să readucă echilibrul viață personală – viață profesională la nivelul angajaților din România. Concret, propunerea de colaborare a venit din partea despreSpa.ro, care a studiat oferta de ateliere SmartExperience și a realizat că atelierele pe care le oferă pot completa foarte bine portofoliul acesteia din urmă.

„Propunerea ne-a surprins într-un mod plăcut. Trebuie să recunosc faptul că simțeam că este nevoie să completăm aria de activități wellness din portofoliul nostru. Atelierele pe care le au în portofoliu completează foarte bine catalogul nostru de activități. Putem spune că în acest moment reușim să oferim angajatorilor o gamă de servicii wellbeing 100% completă”, spune Alecsandra Ioniță, Wellbeing Specialist SmartExperience.ro.

Din momentul în care cele două afaceri au decis să își unească forțele până când procesul de asociere a fost finalizat au trecut mai bine de 6 luni. În toată această perioadă au avut loc o serie de întâlniri de lucru, urmate de foarte multe ateliere demo.

„În prima fază, am creionat și detaliat workshop-urile wellness care vor fi incluse în portofoliul de ateliere SmartExperience, am selecționat trainerii care vor fi incluși în aceste programe, iar tot acest proces, care a durat ceva timp, s-a dovedit a fi o experiență cu adevărat valoroasă. De la începutul anului și până acum am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine pe plan profesional, să ne aliniem culturile organizaționale și să creăm legături de prietenie care nu vor face decât să aducă efecte pozitive asupra relației de colaborare,” a adaugat Iulia Dincă, consultant wellness corporate despreSpa.ro

 

 

 

Citiți și despre: