Stiri: Economie

Fonduri pentru susținerea IMM-urilor

SMEs How-To 2016 va avea loc pe 21 aprilie

30.03.2016

Evenimentul Business Review – SMEs How-To – va avea loc pe 21 aprilie şi va aduce în atenția mediului de afaceri cele mai eficiente strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor din România. Intreprinderile mici şi mijlocii generează 44% din valoarea totală adăugata brută la nivelul economiei ţării, însă creșterea trebuie stimulată, media europeană fiind de 59% din valoarea economiei.

„Însă creșterea sectorului nu este direct proporționala cu punerea în practică a unor idei bune de afaceri, deoarece nu este suficientă pentru a asigura succesul pe termen lung al acesteia. Eforturi constante de menținere, educare și creștere trebuie depuse în toate stadiile de dezvoltare”, au afirmat organizatorii evenimentului.

SMEs How-To este o platformă potrivită de învățare și dezbatere asupra provocărilor și oportunităților unui IMM din România.

Programul este structurat pe cele patru stadii – Defineşte, Optimizează, Go big şi Menţine – fiecare dintre ele construind o perspectivă holistică și dinamică a unei afaceri de succes.

În plus, evenimentul va analiza momentele cheie în dezvoltarea unei afaceri și nevoile unui IMM în fiecare etapă. Liderii companiilor, alături de consultanți și experți în domeniul IMM-urilor vor impărtăși experiența lor, atât în materie de oportunităţi, cât și obstacole în dezvoltarea companiei, pe toate planurile: resurse umane, logisctică, finanțe, marketing, vânzări, fiscal și legislativ.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina evenimentului.