Stiri: Companii

Smithfield Europa

Smithfield Europa face o achiziție strategică în România

23.11.2022

Smithfield Europa, subsidiară a companiei americane Smithfield Foods, a încheiat un acord de achiziție a societății Goodies Meat Production SRL, un producător român de preparate din carne sub marcă proprie pentru canalul de retail. Tranzacția se va face prin intermediul companiei sale locale de preparate din carne, Elit, situată în județul Alba.

Goodies Meat Production SRL operează o unitate de producție în Ceptura de Jos, Prahova, și are 320 de angajați. Portofoliul său de produse include: salam, șuncă, parizer, bacon și alte specialități din carne.

Planul strategic de dezvoltare

Achiziția societății Goodies Meat Production face parte din planul strategic de dezvoltare al Smithfield Europa.

Smithfield și Elit au fost impresionate de modul în care echipa Goodies folosește cele mai noi tehnologii pentru a produce alimente bune, de echipa sa remarcabilă și de standardele ridicate de operare.

“Elit și-a dezvoltat în mod constant gama de produse și a urmărit mereu creșterea cotei de piață. Pentru a menține această tendință, suntem pregătiți să creștem amprenta operațiunilor noastre, a declarat Voicu Vușcan, Administrator Elit. Sunt convins că societatea Goodies va aduce o contribuție valoroasă la îndeplinirea cu succes a obiectivelor noastre de afaceri și doresc să le urez bun venit în echipa noastră.”

Inovație și responsabilitate

“Suntem mândri că modul nostru de lucru, tehnologiile pe care le folosim și produsele pe care le realizăm sunt apreciate de un lider al industriei,” au declarat Gabriel Cîmpeanu și Adrian Nenița, Directori ai Goodies Meat Production. “Suntem încântați să facem parte dintr-un grup în care inovația, responsabilitatea și excelența operațională stau la baza fiecărui produs”.

Acordul de achiziție este supus aprobării autorităților de reglementare competente din România, inclusiv a Consiliului Concurenței.

Citeşte şi Smithfield România. Hrană bună, în mod responsabil