Stiri: Companii

PPC Renewables vrea să preia Land Power.

SNEF Central Eastern Europe preia Mach Foreign Trade

04.08.2023

SNEF Central Eastern Europe preia Mach Foreign Trade. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care SNEF Central Eastern Europe S.A. intenționează să preia Mach Foreign Trade Distribution S.R.L.

Activitatea companiilor

SNEF Central Eastern Europe S.A. activează în domeniul instalațiilor electrice, al ingineriei electrice și al lucrărilor de întreținere și automatizare. Compania face parte din Grupul SNEF, activ în industria energetică, maritimă, nucleară, a infrastructurii industriale și terțiare și în sectorul telecomunicațiilor.

Mach Foreign Trade Distribution S.R.L. este un integrator de echipamente industriale și un furnizor de soluții în domenii precum automatizare și robotică, intralogistică, ambalare, marcare și identificare a produselor, inginerie și management de proiect.

SNEF Central Eastern Europe preia Mach Foreign Trade. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și Wizz Air aniversează 7 ani de la deschiderea bazei sale din Iași