Stiri: Companii

Socar a investit 1 milion euro în deschiderea unei benzinării în București

14.02.2014

Socar a deschis astăzi prima benzinărie din Bucureşti, investiția în stația de alimentare ridicându-se la 1 milion de euro. Benzinăria este situată pe Şoseaua de Centură Bucureşti, în comuna Chiajna, iar construcţia ei a durat aproximativ trei luni.

La evenimentul de inaugurare au participat alături de CEO Socar România, Hamza Karimov şi Excelenţa Sa Farid Abdinbayov, Ambasadorul Republicii Azerbaijan în România, Excelenţa Sa Ömür Şölendil, Ambasadorul Turciei în România, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri din România precum şi ai comunităţii azere din ţară.

„Suntem onoraţi de participarea prietenilor Socar şi ai Republicii Azerbaijan la  acest eveniment şi am convingerea că investiţiile prezente şi viitoare dar şi colaborarea între Azerbaijan, Turcia şi România reprezintă deja un parteneriat strategic, de natură să consolideze evoluţia statelor noastre”, a declarat Hamza Karimov, CEO Socar România.

Noua stație de alimentarea are peste 3.500 metri pătrați și este amplasată într-un punct strategic pentru şoferii care vin dinspre Piteşti şi se îndreaptă în direcţia Giurgiu.

Hamza Karimov a mai precizat că deschiderea unității din Capitală  este un moment extrem de important şi aşteptat de către Socar, inaugurarea fiind semnalul unei campanii tot mai dinamice de dezvoltare a rețelei, peste tot în ţară.

Socar deține în România 25 de benzinării, în judeţele: Botoşani (5 staţii), Suceava (6 staţii), Neamţ (5 staţii), Iaşi (1 staţie), Bihor (2 staţii), Buzău (1 staţie), Bacău (1 staţie), Vrancea (2 staţii), Timiş (1 staţie) şi Ilfov (1 staţie).