Stiri: Energie

SOCAR a investit 1,4 milioane euro într-o benzinărie în Arad

17.09.2014

SOCAR a deschis astăzi prima benzinărie a grupului în judeţul Arad, compania ajungând astfel la 30 de staţii de alimentare, la nivel naţional. Investiţia în noua staţie se ridică la 1,4 milioane de euro.

Benzinăria se află în municipiul Arad la intersecţia DN7 cu DN79, iar la evenimentul de lansare au participat Hamza Karimov, CEO SOCAR România, Farid Mammadov, din partea Ambasadei Azerbaijan în România şi un reprezentant al Primăriei Arad.

Această staţie este cea mai mare ca suprafaţă din toată reţeau SOCAR, având peste 12.500 metri pătraţi. Clienţii au la dispoziţie patru pompe de alimentare din care una este destinată camioanelor, iar capacitatea de stocare se ridică la 180 metri cub de carburant.

„Prin noua benzinărie ne facem intrarea şi pe piaţa din Arad şi sunt convins că produsele şi serviciile noastre, la cele mai înalte standarde, vor fi extrem de bine primite de clienţi. Am ajuns la un număr de 30 de staţii de alimentare în 13 judeţe în mai puţin de trei ani de când am lansat business-ul. În 2014 am înregistrat cea mai mare creştere, atât ca număr de benzinării, cât şi ca prezenţă în oraşe,” a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Ca şi în celelalte benzinării din ţară, şi cea din Arad oferă servicii unice pentru clienţi – un loc special pentru servirea mesei – Cafe Nar.

SOCAR deţine, la ora actuală, staţii de alimentare în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea şi Arad.