Socar a investit 5 milioane euro în 4 noi benzinării

21.11.2013

Compania Socar a deschis patru noi staţii de alimentare în România, inaugurând astfel şi primele benzinării construite în alte regiuni ale ţării, dincolo de reţeaua consolidată în zona Moldovei. Benzinăriile recent deschise consumatorilor români sunt amplasate în oraşele: Oradea (2 staţii), Buzău (1 staţie) şi Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ (1 staţie). Cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise este situată în oraşul Oradea şi are o suprafaţă de aproximativ 5400 metri pătrați.Cea de-a doua staţie din Oradea este desfăşurată pe 3500 de metri pătrați, în timp ce staţiile din oraşele Buzău şi Alexandu cel Bun au suprafeţe de 2100 metri pătrați, respectiv 1200 metri pătrați.

Investiţia totală a finalizării celor patru benzinării se ridică la peste 5 milioane de euro.

Hamza Karimov, CEO Socar România a declarat că rețeau de benzinării se extinde și în alte zone ale țării, precum județul Bihor pentru că acolo este cel mai important nod de trafic din nord-vestul ţării.

„Staţiile nou deschise sunt semnalul unei campanii de extindere naţională pe care ne-o dorim cât mai rapidă. Deţinem în prezent 20 de benzinării în România, dintre care 7 au fost inaugurate doar anul acesta”, a spus acesta.

Toate cele patru staţii multifuncţionale sunt dotate cu pompe de alimentare pentru autovehiculele de mare tonaj şi oferă servicii regăsite în întreaga reţea SOCAR: alimentare cu carburant, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chioşc digital, tablete pentru clienţii care vor să navigheze pe internet dar şi produse tradiţionale regăsite doar în reţeaua Socar precum cafea la nisp sau fresh-ul de rodii

“Suntem în plin proces de construcţie şi a altor staţii de alimentare. În Capitală suntem destul de avansaţi cu lucrările primei benzinării sub brand-ul Socar”, a mai declarat Hamza Karimov.

Potrivit lui, principalele orașe vizate sunt Timişoara, Adjud, Bacău, Focşani, Cluj, Iaşi, Râmnicul Vâlcea, Bistriţa, Arad, Constanţa şi Deva.

SOCAR România este reprezentanța  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).

Citiți și despre: