Stiri: Stiri

Socar angajează 50 de persoane pentru reţeaua naţională de benzinării

04.12.2013

Socar Petroleum face angajări în reţeaua naţională de benzinării, în cadrul companiei fiind disponibile peste 50 de locuri de muncă. Sunt vizate orașele Adjud, Bacău, Bucureşti, Cluj, Focşani şi Timişoara, iar posturile pentru care se recrutează sunt bucătar, lucrător gestionar şi şef staţie distribuţie carburant.

“Căutăm candidati care fie au deja o experienţă de lucru în domeniul în care compania activează, fie doresc sa înceapă şi să dezvolte o carieră în piaţa de retail cu carburant intr-o  companie aflata într-o dinamică de dezvoltare la nivel naţional. În prezent compania noastră are peste 300 de angajaţi la nivel naţional, dintre care mai mult de 40% au fost recrutaţi în cursul acestui an”, a declarat Emanuela Gheorghe Manager HR SOCAR Petroleum.

Candidaturile celor interesaţi sunt aşteptate până în data de 31 decembrie, anul curent.

Socar este prezentă în România din anul 2011, deținând în în prezent o reţea de 20 staţii de alimentare în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bihor si Buzău. De la intratea pe piața locală, compania a creat peste 300 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 50 milioane de euro.

SOCAR România este reprezentanța  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. Compania Petrolieră de Stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată în plan european în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.