Stiri: Energie

Socar deschide o nouă benzinărie

11.04.2014

Socar a inaugurat cea de-a doua benzinărie a reţelei din oraşul Bacău, investiţia totală în noua staţie de alimentare ridicându-se la 950.000 euro. După această deschidere, investiţiile companiei ajung la suma de aproximativ 2 milioane euro în acest oraş, în doar câteva luni.

Pentru cele două staţii de alimentare, Socar a creat 24 locuri de muncă, prima benzinărie din Bacău fiind deschisă în luna februarie a acestui an.

“Aşa cum am anunţat încă de la începutul anului, avem planuri ambiţioase privind extinderea staţiilor de alimentare Socar în România, în 2014. Bacău este un oraş important pentru noi şi de aceea am decis să creştem investiţia prin deschiderea unei noi benzinării. Suntem extrem de mulţumiţi că ne-am creat deja clienţi fideli care apreciază produsele şi serviciile noastre, în special calitatea carburanţilor”, a declarat Hamza Karimov, CEO Socar România.

La ora actuală, Socar deţine 27 de benzinării în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.

Până în prezent compania a creat în România peste 320 de locuri de muncă şi a realizat investiţii de peste 50 milioane de euro.