Stiri: Companii

Socar investeşte 4 milioane euro în patru noi benzinării

12.02.2014

Compania Socar inaugurează mâine patru staţii de alimentare cu carburant, investiţia totală pentru finalizarea noilor benzinării ridicându-se la aproximativ 4 milioane de euro.

Acestea sunt situate în Buzău (şoseaua Nordului), Focşani (str. Cuza Vodă), Bacău (str. Republicii 139) şi Adjud (str. Republicii), cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise fiind cea din Focşani, cu o suprafaţă de peste 6.000 metri pătraţi.

Benzinăria din Buzău are 2.500 metri pătraţi, cea din Bacău 1.300 metri pătraţi, iar unitatea din Adjud 1.574 metri pătraţi.

„Socar deţine astăzi, în România, prin deschiderea noilor benzinării din Buzău, Focşani, Bacău şi Adjud, 24 de staţii de alimentare. Continuăm campania de extindere la nivel naţional fiind foarte aproape de finalizarea de noi staţii în mai multe oraşe importante din ţară, a declarat Hamza Karimov, CEO Socar România.

Toate cele patru benzinării sunt dotate cu pompe de alimentare pentru autovehiculele de mare tonaj şi oferă servicii regăsite în întreaga reţeaua.