Stiri: Energie

Socar, premiată în cadrul “Romanian Energy Awards 2014”

09.05.2014

Socar România a câştigat premiul „Proiectul anului în sectorul petrol şi gaze” în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului “Romanian Energy Awards 2014”. Premiile decernate au ca scop recunoaşterea rezultatelor, atât ale companiilor şi organizaţiilor, cât şi ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor şi a climatului de afaceri din domeniul energiei în România.

Premiul „Proiectul anului în sectorul petrol şi gaze” se acordă implementarea unui proiect care aduce beneficii importante comunităţii şi companiei respective.

“Socar România a realizat investiţii semnificative în România pentru extinderea reţelei de benzinării şi oferirea de servicii şi produse de cea mai înaltă calitate. În ultimii ani, am ajuns la suma de 50 milioane de euro şi la 27 de staţii la nivelul întregii ţări creând aproximativ 400 de locuri de muncă. România reprezintă o ţară cheie în strategia energetică din regiune pentru compania SOCAR. În acest sens vom continua ritmul investiţiilor şi extinderea business-ului pe piaţa românescă. În calitate de CEO, am dorit să demonstrez că proiectul Socar România poate aduce beneficii semnificative comunităţii locale, din punct de vedere al investiţiilor realizate, dar şi al intensificării relaţiilor azero-române în plan cultural. Mă bucur că membrii juriului au recunoscut valoarea proiectului nostru pentru piaţa din România”, a afirmat Hamza Karimov, CEO Socar România.

Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Economiei – Departamentul pentru Energie şi cu suportul: Consiliul Concurenţei, Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România, AMCHAM, Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din energie – ACUE, Confederaţia patronală Concordia, Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME, Federaţia de Petrol, Energie şi Gaze (FedePEG),COGEN şi Comitetul Naţional Român al CIGRE-CNR-CIGRE.