Stiri: Economie

Societatea Studenților Europeniști organizează proiectul ”Mediul de Afaceri”

20.02.2015

Societatea Studenților Europeniști organizează, în perioada 9-13 martie, la Cluj Napoca, evenimentul ”Mediul de Afaceri”, un proiect realizat de studenți pentru studenți în care atât organizatorii cât și participanții vor încerca împreună să răspundă la aceeași întrebare: ce facem după facultate?

Astfel, Societatea lansează o invitație către toți studenții, la nivel licență sau master, interesați de sfera business-ului precum și a oportunităților de carieră pe care un proaspăt absolvent le poate explora. Discuțiile se îndreaptă înspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor în organizație, bunele maniere în afaceri și scrierea cererilor de finanțare.

Sesiunile de training-uri, seminarii şi workshop-uri vor fi susţinute de specialişti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiţi pentru talentul şi viziunea antreprenorialǎ şi cu o bogată experienţǎ.

Printre cei care vor susţine training-urile, seminariile şi workshop-urile se numără Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcaș (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (președinte Toastmasters), Anca Șerban (Manierart – Arta bunelor maniere în afaceri), Raluca Mureșan (Psiholog și Coach NLP), Felicia Szucs (specialist în obținerea de finanțări), iar lista invitaților continuă.

Înscrierile în cadrul proiectului se pot face până la data de 5 martie completând un formular pe site-ul www.mediuldeafaceri.