Parteneriat Ericsson România si West Gate

Societe Generale European Business Services se extinde în West Gate

20.02.2018

Parcul de afaceri West Gate a anunţat semnarea celei dea de-a șasea extindere consecutivă a Societe Generale European Business Services, suprafața închiriată de companie ajungând la 17.000 mp. Contractul de închiriere expiră în anul 2024.

„Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 mp. Desfășurarea activității într-o singură locație reprezintă un avantaj pentru construirea unui climat organizațional care încurajează coeziunea și colaborarea. Dacă, în prezent, în birourile noastre lucrează peste 1.400 angajați, extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 angajați. Calitatea serviciilor oferite și flexibilitatea proprietarului, în ceea ce privește nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la adoptarea decizei de consolidare pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2018.

„Suprafețele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste 6 ori față de 2012, când au închiriat primii 2.600 mp de birouri. Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezenței Societe Generale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv lor. Continuăm să ne concentrăm anul acesta pe îmbunătățirea facilităților existente, dar și pe crearea unor facilități noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscină și pistă de alergare, începând din această vară”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

 

 

 

 

Citiți și despre: