Stiri: Constructii

Societe Generale European Business Services se extinde în West Gate

19.01.2017

Parcul de afaceri West Gate din vestul Bucureştiului, deținut de Genesis Development, a semnat cea de-a cincea extindere consecutivă a companiei Societe Generale European Busines Services în două din cele cinci clădiri de birouri ale proiectului.

„În contextul în care se estimează o extindere de 200.000 mp a pieței de birouri în 2017, faptul că o companie de talia Societe Generale a ales să își extindă birourile într-unul din parcurile Genesis Development reprezintă un atu pentru noi și ne confirmă capacitatea de a-i deservi pe măsura așteptărilor lor”, a spus Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Contractul de închiriere pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2017. Compania utilizează 12.700 mp de birouri din cei 75.000 mp ai West Gate, spațiile find contractate până la sfârșitul anului 2021.

„Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România prin extinderea suprafeței birourilor cu încă 4000 mp, în cadrul parcului de afaceri West Gate, clădirile H4 și H5. Am decis să ne extindem aici, ca urmare a calității serviciilor oferite și al sprijinului primit în fiecare etapă de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al Societe Generale European Business Services.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Development în România se ridică la peste 300 de milioane de euro.