Stiri: Companii

Sodexo , autorizată de MFP să emită bonuri de masă electronice

30.10.2015

Compania Sodexo a fost autorizată de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) să emită tichete de masă pe suport electronic. Astfel, compania a devenit emitentul autorizat să emită tichetele de masă pe suport electronic cu cea mai mare reţea naţională de comercianţi parteneri1-10-1
.

.

Tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass sunt emise în parteneriat cu MasterCard.

„Având la bază conceptul «Technology for Humans», tichetele de masă pe suport electronic vin în întâmpinarea nevoilor companiilor şi angajaţilor deopotrivă, aducând beneficii pentru ambele părţi. Acestea simplifică procedura de acordare a drepturilor salariale aferente tichetelor de masă de către angajatori, oferind în acelaşi timp o mai mare flexibilitate în utilizare pentru angajaţi”, a afirmat Bálint Bessenyey, Sodexo România.

Acesta estimează că după în primii trei ani de la lansarea bonurilor de masă pe suport electronic emise de Sodexo să reprezinte 30% din total.

La nivel mondial, 65%-70% din volumele emise de companie sunt în format electronic.

Tichetele electronice Gusto Pass încorporează tehnologia chip&pin, sunt contactless şi pot fi utilizate în unităţile de alimentaţie publică partenere Sodexo.

La ora actuală, reţeaua comercianţilor care acceptă noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass este de 4.200 de unităţi care acoperă pste 85% din teritoriul României.