Sodexo România are un nou CEO

27.05.2017

Începând cu luna mai, Sven Marinus este noul CEO al Sodexo Benefits & Rewards România. Din noua funcție, acesta își asumă responsabilitatea administrării și gestionării operațiunilor curente, precum și direcția strategică şi comercială a companiei în România.

„Mă alătur unei echipe de oameni dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru calitatea vieții, alături de care voi participa la creșterea și consolidarea poziției de lider a companiei Sodexo pe plan local. Ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic, iar la Sodexo avem cea mai mare rețea de comercianți parteneri pentru cardurile de masă, tehnologia și soluțiile pentru a face mai ușoară utilizarea acestora pentru companii și angajați”, spune Sven Marinus CEO, Sodexo Benefits & Rewards România.

Sven Marinus s-a alăturat echipei Sodexo Benefits & Rewards în Belgia, în anul 2013, ocupând funcția de director de vânzări, preluând ulterior și rolul de customer service. În ultimii patru ani petrecuți în Belgia, el a avut un aport important la dezvoltarea echipei de vânzări și la creșterea profitabilă a business-ului, într-o perioadă în care au fost digitalizate două produse importante pe piață.

Înainte de a se alătura echipei Sodexo, Sven a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services și Brussels Airlines.

 

 

Citiți și despre: