Stiri: Constructii

Sodexo Romania sediu IRIDE Business Park

Sodexo România se mută în IRIDE Business Park

13.08.2019

Sodexo România se mută în IRIDE Business Park. IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din Capitală, a anunțat că a dat spre închiriere aproximativ 3.100 metri pătraţi de spaţii de birouri către Sodexo România.

Sodexo România sediu IRIDE Business Park. Acordul de închiriere

Spaţiul se află în clădirea de birouri IRIDE nineteen. Acolo, Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul de închiriere a fost intermediat de Knight Frank.

“Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a spus Fulga Dinu, Country Manager Operations România, IMMOFINANZ.

Sodexo România sediu IRIDE Business Park. 275 de angajați

Mutarea în noul sediu, care va găzdui cei 275 de angajaţi Sodexo, se va face treptat începând cu luna ianurie a anului 2020.

„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Sodexo România sediu IRIDE Business Park. Nevoile angajaților

Noul sediu este proiectat în concordanţă cu conceptul open space. Acesta răspunde mai bine nevoilor angajaţilor. În plus, spațiul facilitează o bună conectare şi comunicare între departamentele companiei.

Noul sediul Sodexo include și :

  • săli de întâlnire
  • spaţii de relaxare şi jocuri
  • sală de mese
  • un spaţiu dedicat creativităţii şi inovării care poate fi adaptat modular pentru copii

Citește și Motivele pentru care românii nu reușesc să economisească nimic