Slide

Stiri: Finante

Sodexo va emite tichete de masă în format electronic

26.01.2015

Compania Sodexo a anunțat că va emite, începând cu anul acesta, tichete de masă în format electronic, după ce compania va fi autorizată pentru această activitate de către Ministerul Finanțelor Publice. Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 54/2015, însă tichetele de masă în format electronic nu au fost încă puse în circulație.

„Voucherele de masă în format electronic ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor și angajaților acestora acces la cele mai noi tehnologii și, în același timp, posibilitatea de a alege soluția optimă pentru fiecare,” a declarat Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Conform acestuia, la nivel global, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

”Ne așteptăm ca tichetele de masă în format electronic să se bucure de succes și în România. Sodexo face astfel toate demersurile pentru a oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card”, a mai spus Jean Istasse.