Stiri: IT&C

SoftOne a implementat soluţia Soft1 ERP în cadrul Neon Lighting

23.05.2014

SoftOne România, furnizorul soluției software de business Soft1 ERP, a anunţat lansarea, împreună cu partenerul său din Cluj-Napoca, ERP Concept Solutions, unui nou proiect de anvergură. Este vorba de implementarea sistemului de planificare a resurselor în cadrul distribuitorului de produse electrice Neon Lighting.

Soft1 ERP a fost implementat de către ERP Concept Solutions în varianta “on-premise” (pe serverul clientului), în aproximativ patru luni de la semnarea contractului.

“Soluția a reușit în scurt timp să determine optimizarea proceselor operaționale, creșterea eficienței prin centralizarea informațiilor și îmbunătățirea productivității.În plus, utilizatorii au acces oricând la datele de interes în anumite momente cheie, având posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afișare, export și tipărire în formatul dorit”, au afirmat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Compania Neon Lighting are o bogată experiență pe piața locală, obiectivul său fiind să ofere produse electrice de înaltă calitate și ecologice.

“Pentru a te putea mențineîn topul preferințelor clienților, trebuie să răspunzi prompt, cu servicii de cea mai bună calitate și să fii capabil să oferi cel mai bun raport calitate-preț. Suntem foarte competitivi pe piața românească și ne-am dorit să integrăm în compania noastră o soluție performantă, care să ne ajute să optimizăm procesele interne și de vânzare. Din acest motiv am optat pentru Soft1 ERP de la SoftOne, care în scurt timp de la implementare a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult să ne eficientizăm activitatea. În plus, timpul redus alocat implementării demonstrează profesionalismul echipei ERP Concept Solutions din Cluj”, a declarat Camelia Nicoară, Director Logistică, Neon Lighting.