Slide

Stiri: IT&C

SoftOne intenţionează să deschidă un nou birou în Cluj

02.04.2015

Furnizorul de servicii ERP și Cloud, SoftOne România, a anunţat că are în plan, pentru acest an, deschiderea unui nou birou în Cluj, având, de asemenea, drept obiectiv creșterea rețelei de parteneri în acest județ.

La ora actuală, compania are o rețea dezvoltată de parteneri în această regiune, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1, și urmărește să aibă cel puțin zece parteneri noi în zonă, până în luna decembrie a acestui an.

„SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania mamă din Grecia. În acest moment, suntem în proces de extindere a prezenței noastre la nivel național și credem că primul pas firesc în acest demers îl va constitui deschiderea unui birou în Cluj-Napoca, una dintre cele mai dinamice comunități de afaceri din România, și să ne extindem rețeaua de parteneri locali din județul Cluj”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Recent, SoftOne România a organizat un eveniment în Cluj-Napoca dedicat partenerilor existenți și potențiali, concentrându-se pe informarea companiilor cu privire la multipele beneficii ale soluțiilor Cloud ERP, pentru activitățile lor.

„Se identifică o mișcare rapidă către lumea mobilă și soluțiile în Cloud, acestea urmând să devină cel mai important factor în dezvoltarea aplicațiilor ERP în următorii 5 ani”, au afirmat reprezentanţii companiei.

La nivel național, strategia companiei din acest an vizează dublarea rețelei de parteneri, pentru a fi prezentă în toate județele. În plus, SoftOne România urmărește să își mărească portofoliul de clienți până la sfârșitul lui 2015, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

În 2014, compania și-a dublat numărul de clienți și parteneri și a investit peste 1,5 milioane de euro în managementul produselor, dezvoltarea rețelei de parteneri, training-uri, marketing și vânzări.