Stiri: Sanatate

SoftOne intră pe piaţa din România

25.04.2014

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piața soluțiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies intră pe piaţa din România. Compania oferă singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul

La nivel de grup, SoftOne are mai mult de 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociați și 100 de angajați, precum și un număr total de 12.000 de clienți în varii piețe internaționale, precum Grecia, România, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia și Turcia.

La finele anului trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o creștere de peste 19% față de nivelul raportat în 2012.

„Ne-am extins în România deoarece este o piață foarte interesantă pentru soluțiile de business oferite de SoftOne. Avem diferențiatori puternici – singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport preţ-performanţă excelent. Prin urmare, soluția noastră ERP oferă avantaje competitive și sprijină dezvoltarea companiilor într-un mediu complex de afaceri, precum este cel românesc”, a declarat domnulAntonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

În România, compania vizează o creștere a rețelei naționale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 și a portofoliului de clienți de la 65 la peste 100 până la sfârșitul acestui an.