Stiri: IT&C

SoftOne România şi-a dublat numărul de parteneri, în 2015

05.02.2016

Furnizorul de servicii ERP și Cloud, SoftOne România, și-a urmat strategia pentru 2015 și și-a dublat numărul de parteneri în ultimul an. În același timp, compania a contractat zece noi parteneri, din luna noiembrie a anului trecut, atunci când compania a organizat întâlnirea anuală cu partenerii săi, și până în prezent.

SoftOne România a anunțat la finalul anului trecut că va coordona activitățile de vânzări și suport pentru toți partenerii săi din Europa de Sud-Est. În acest sens, parteneriatele se află în linie cu obiectivul companiei de a avea o prezență puternică în regiune, România urmând să devină un hub pentru extinderea companiei.

“Ne bucurăm că am încheiat aceste parteneriate pentru că ele sunt o dovadă de încredere. Ne arată că soluțiile noastre de business sunt apreciate pentru calitatea lor superioară și pentru abilitatea lor de a contribui la dezvoltarea unor afaceri sănătoare. Anul acesta vom continua să extindem această rețea de parteneri locali întrucât vrem să ne asigurăm că beneficiile produselor noastre sunt accesibile în toate colțurile țării”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Printre noii parteneri prin care SoftOne România va distribui soluțiile de business se află:
Ecosys (Cluj-Napoca), ITH Outsourcing (București), Total Business Consulting (Ploiești), Soft Cont Solutions (București), Nenos Software (Galați), Software Vision (Iași), Qonjuct (București) și multi alții.

Partenerii vor asigura accesul la soluțiile de business ale Soft1, însemnând: Cloud ERP, Cloud CRM, aplicații mobile, soluții B.I., soluții eInvoice/eCommerce.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft și unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de ERP, CRM și Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o creștere de 15% față de anul anterior.