Stiri: IT&C

SoftOne vrea să îşi dubleze numărul de parteneri, în acest an

04.03.2015

Furnizorul de servicii ERP și Cloud, SoftOne România, intenţionează să îşi dubleze numărul de parteneri în acest an, pentru a fi prezent în toate județele. În plus, compania urmărește să mărească portofoliul de clienți până la sfârșitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

În 2014, SoftOne România și-a dublat numărul de clienți și parteneri și a investit peste 1,5 milioane de euro în localizarea și managementul produsului, dezvoltarea rețelei de parteneri, training, marketing și vânzări.

Compania a înregistrat o cifră de vânzări de 1,5 milioane de euro, împreună cu partenerii săi, în primul an operațional pe piața locală.

“SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania noastră mamă din Grecia. Considerăm biroul local a fi centrul prin care vom reuși să ne consolidăm prezența pe piața din Serbia, să sprijinim activitatea de vânzări și marketing în Bulgaria și să ne extindem prezența în Ungaria”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

SoftOne Technologies are peste 13.500 de clienți în portofoliu, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies are peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalări în Cloud.

Soft1 ERP este singura soluție de afaceri din ţara noastră, care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și care poate fi 100% personalizată în funcție de nevoile fiecărui client.