Softvision a ajuns la 1000 de angajați şi continuă angajările

24.06.2014

Softvision a ajuns la 1.000 de angajați, cea mai mare companie românească de IT înregistrând o creștere de 12% a numărului de angajaţi în prima jumătate a anului. Compania a mai anunţat că are ca obiectiv menținerea trendului ascendent privind angajările și în a doua jumătate a anului în curs.

Creşterea numărului de angajaţi a venit în urma extinderii portofoliului de clienţi în primul semestrul din acest an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienți.

În ultimele 6 luni, Softvision a încheiat noi parteneriate cu companii de renume mondial din diverse domenii precum sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turism şi altele.

“Evoluția numărului de angajați va păstra un trend ascendent și în a doua jumătate a anului 2014 datorită diversității tehnologice din cadrul companiei și extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore.”, a declarat George Stan, Director General al Softvision.

În plus, anul 2014 a fost marcat, în prima parte, de deschiderea a trei sedii noi atât în România, cât şi în Statele Unite. Este vorba despre un sediu nou în Cluj-Napoca, unul în Timişoara şi unul în New York.

Reprezentanţii companiei au mai spus că până la finalul lui 2014, Softvision va mai deschide două sedii în România şi va continua angajările.

Poziţiile disponibile la nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase, C++/QT, QA şi suport tehnic.