Stiri: IT&C

SOFTVISION a deschis al 14-lea sediu al companiei din România

03.11.2014

SOFTVISION, cea mai mare companie românească de software outsourcing, a inaugurat astăzi al 14-lea sediu al companiei, la București. În plus, inaugurarea imobilului coincide cu depășirea pragului de 100 de angajați la filiala din Capitală.

Echipa companiei își desfășoară activitatea în zona rezidențială Charles de Gaulle – Arcul de Triumf, în două clădiri încărcate de istorie, dar complet renovate și modernizate.

”Noul nostru sediu premium este situat pe strada Dr. Ion Cantacuzino. Clădirea cu 5 niveluri are o suprafață de peste 1000 de metri pătrați și o capacitate de 85 de stații de lucru, la care se adaugă săli de conferință, o bucătărie, o sală de mese dotată cu mini-bar și Fun Corner – spațiul de jocuri și relaxare. Ne place foarte mult arhitectura originală a clădirii, care a fost respectată integral în timpul lucrărilor de renovare, demarate în luna martie 2014. Interiorul este dotat conform celor mai noi standarde tehnologice și se înscrie în linia generală de design a sediilor SOFTVISON. Spațiile de lucru sunt luminoase, fiecare etaj este colorat diferit și nu am uitat nici de plantele decorative, astfel încât să ne bucurăm de un mediu de lucru cât mai cald și mai prietenos”, a declarat George Stan, Director General SOFTVISION.

Cu circa 1200 de angajați în cinci centre din țară, SOFTVISION este lider între companiile de outsourcing software cu capital 100% românesc. Filiala din București a companiei este cea mai recent înființată, primul sediu propriu, cu o echipă de 35 de oameni, fiind inaugurat cu un an în urmă, în data de 1 noiembrie 2013.

”Într-un singur an de zile, ne-am triplat echipa. Marea majoritate a colegilor sunt specialiști cu peste 5 ani de experiență, care lucrează cu toate tehnologiile existente pe piața de IT. Familia SOFTVISION s-a sudat foarte repede, pentru că ne leagă nu numai munca, ci și pasiunile comune. Participăm împreună la evenimente sociale și sportive și ne susținem unii pe alții”, a mai afirmat Mihai Răduță, directorul filialei din București.