Stiri: Stiri

Softvision își deschide un nou sediu la București

05.11.2013

Softvision, una din cele mai mari firme de IT prezente în România, anunță mutarea sediului din București într-o clădire proprie, a anunțat compania, într-un comunicat de presă.  În prezent compania numără 15 sedii locate în București, Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și San Jose (California).

Situat în zona centrală a orașului, noul sediu va găzdui pentru început peste 35 de angajați.

De la deschiderea biroului din București în luna mai, echipa a depășit 35 de persoane și continuă să crească, de aceea am hotărât să investim într-un sediu propriu care să ne ofere cadrul necesar dezvoltării pe piața din capitală”, a declarat George Stan, directorul general Softvision.

Sediul are o suprafață totală de 1.000 metri pătrați, dispusă pe patru nivele. ”Este o clădire de referință în arhitectura Bucureștiului: fosta ambasadă a Indiei. Acum, clădirea îmbină liniile arhitecturii clasice cu spațiile high-tech. Facilităţile destinate angajaţilor cuprind o parcare, terase și spații care vor fi amenajate pentru diverse activităţi de relaxare și servire a mesei. În perioada ce urmează vom recruta oameni bine pregătiți care vor avea ocazia să lucreze pentru clienți cunoscuți la nivel internațional”, a adăugat George Stan.

Compania este prezentă pe piaţa de software outsourcing din 1998, anul acesta sărbătorind 15 ani de activitate și aproximativ 160 de proiecte pentru peste 80 de clienți.

Softvision este compania românească de dezvoltare software cu sediul central în Cluj-Napoca, fiind totodată prezentă în Baia-Mare, București, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California, SUA). În cei 15 ani de activitate, compania s-a specializat în oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicaţii şi produse software, furnizarea de servicii de testare, asigurarea calităţii şi suport, în domenii variate: telecomunicaţii, finanţe, media, servicii medicale etc.

Cu o echipă formată din peste 850 de profesionişti, Softvision valorifică expertiza sa în utilizarea limbajelor de programare şi a tehnologiilor de ultimă oră – iOS, Android,  Java, C#, .NET/Windows, PHP, JavaScript, Database, Application/Web server, Test Automation etc. – în scopul oferirii unor servicii la înalte standarde de profesionalism, menite să depăşească expectanţele clienţilor săi din S.U.A. şi Europa. Portofoliul de clienţi al SOFTVISION include firme renumite la nivel internaţional precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp şi Procter & Gamble.