Stiri: IT&C

Soluţia românească KeyVision ajunge şi în R. Moldova

21.09.2015

Compania SoftVenture se extinde în Republica Moldova, Roșca, Efrim și Asociații implementând soluţua KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale și indicatori de performanță.

Fiind prezentă pe piaţă de doar jumătate de an, casa de avocatură Roșca, Efrim și Asociații reprezintă un «ghișeu unic» de servicii, oferind clienților săi întreaga expertiză juridică de care au nevoie.

KeyVision este o soluție software dedicată exclusiv avocaților, care susține planurile de dezvoltare ale firmei.

Acesta este un instrument uşor de utilizat și complet pentru înregistrarea activităților derulate de avocați, facturare, monitorizarea dosarelor de instanță, a contractelor și clienților, dar mai ales prin opțiunile de calcul a profitabilității sau a costului mediu orar pe compani și avocat.

Totodată, gradul ridicat de accesibilitate răspunde dinamicii firmei, soluţia KeyVision putând fi accesată rapid, de oriunde și oricând, pe baza unei conexiuni la internet.

KeyVision este un produs software românesc. Soluţia face parte dintr-o suită de aplicații dezvoltate de SoftVenture exclusiv pentru piața avocaturii, aplicații care sunt utilizate de peste 1.000 de avocați din România, Republica Moldova, Franța și Turcia.