Soluţia SealTech de la Goodyear, aleasă pentru Volkswagen Arteon

26.07.2017

Compania Goodyear a anunţat că noua anvelopă de ultra-înaltă performanță Eagle F1 Asymmetric 3, câștigătoare în numeroase teste de specialitate și echipată cu cea mai recentă tehnologie de la Goodyear, SealTech, a fost acreditată de către Volkswagen pentru echipare originală a noului Arteon.

Conform companiei, SealTech este cea mai recentă soluție pentru mobilitate extinsă de la Goodyear, bazată pe o tehnologie de sigilare ulterioară. SealTech sigilează găuri cu diametru de până la 5 mm din zona benzii de rulare a anvelopei, oferind o performanță excelentă și echilibrată a condusului. Marcajul SealTech va fi vizibil pe peretele lateral al anvelopei.

„Suntem mândri să extindem portofoliul nostru și să introducem Goodyear SealTech pe noul VW Arteon. Există un interes din ce în ce mai mare pentru soluțiile de mobilitate extinsă atât din partea producătorilor de vehicule, cât și a consumatorilor, și continuăm să investim în dezvoltarea de tehnologii precum SealTech pentru a satisface această cerere „, spune Nick Harley, Director General OE Consumer Goodyear EMEA.

Noul Volkswagen Arteon este un fastback cu patru uși şi are un design inovator, dar totuși practic.

 

 

Citiți și despre: