Stiri: Retail

Carrefour preia magazinele Cora din România.

Două magazine Carrefour, echipate cu soluţii inteligente de iluminat, produse de Schneider Electric

29.09.2020

Soluţii inteligente de iluminat. Schneider Electric anunţă că a finalizat implementarea a două noi proiecte realizate cu soluții moderne și eficiente din punct de vedere energetic, în hipermarketurile Carrefour din:

  • Târgu Mureș
  • Târgoviște

Soluţii inteligente de iluminat. EcoStruxure Building

Compania a echipat cele două magazine Carrefour cu soluția EcoStruxure Building. Este vorba de o soluție digitală, care permite personalului autorizat accesul de la distanță, oricând și de oriunde, la parametri de funcționare normali, pentru gestionarea instalațiilor din magazin.

Soluţia BMS

De asemenea, soluția BMS (de management a clădirilor) Schneider Electric oferă informații în timp real cu privire la consumul electric și starea instalațiilor. Cu ajutorul acesteia se efectuează programarea iluminatului în magazine, cât și în exteriorul lui. De asemenea, este posibilă şi monitorizarea alimentării cu energie electrică.

Soluțiile instalate includ monitorizarea, controlul și gestionarea integrată a energiei, a iluminatului, a instalației de climatizare, dar și a siguranței de incendiu.

Soluţii inteligente de iluminat. Ce spun reprezentanţii Carrefour?

“Carrefour investește atât în servicii digitale dedicate clienților noștri, cât și în sisteme și soluții de management a energiei electrice pentru optimizarea consumurilor și pentru eficientizarea exploatării instalațiilor”, au declarat reprezentanții Carrefour.

Soluția EcoStruxure Building implementată în cele două magazine Carrefour monitorizează și controlează atât instalațiile electrice, cât și pe cele de iluminat, integrează tot consumul de energie electrică și asigură clădirii cea mai bună eficiență energetică – eficiență de până la 50%, prin controlul activ al spațiilor.

Soluţii inteligente de iluminat. Anunţul făcut de Schneider Electric

“În lumea digitală de astăzi, distribuția energiei electrice în clădiri trece printr-o schimbare fundamentală și ireversibilă. Schneider Electric răspunde acestor noi provocări prin conceptul EcoStruxure – platforma deschisă, bazată pe IoT, care integrează echipamente conectabile, baze de date, aplicații mobile și servicii cloud. Pe lângă beneficiile evidente, legate de ușurința de utilizare și de economiile semnificative generate clienților noștri, posibilitatea controlului unei întregi clădiri de la distanță devine un avantaj extrem de util, mai ales în această perioadă”, spune Monica Bucurescu, BMS Sales Manager Schneider Electric România.

Citeşte şi Adient Trim Ploieşti face angajări. Câte locuri de muncă oferă?