Sonae Sierra are un nou membru în echipa de management

03.02.2014

Echipa de management din România a Sonae Sierra are un nou membru, Monica Alexandru fiind numită noul Leasing Manager al companiei. Ea se va ocupa de activităţile de închiriere pentru centrele comerciale din România ale Sonae Sierra şi pentru proiectele noi, precum centrul comercial ParkLake, dezvoltat de companie în Bucureşti.

“Ca Leasing Manager, Monica Alexandru va fi responsabilă pentru construirea mixului de chiriaşi al ParkLake, prospectarea potenţialilor chiriaşi, negocierea ofertelor şi a contractelor de închiriere pentru centrele administrate, precum River Plaza Mall”, au afirmat reprezentanţii Sonae Sierra, într-un comunicat de presă.

Înainte de această numire, Monica Alexandru a ocupat funcţia de Marketing & Leasing Manager în cadrul Caelum Development, precum şi alte poziţii similare în mai multe companii din piaţa românească de imobiliare, deţinând o experienţă profesională de peste 15 ani în activităţile de închiriere a centrelor comerciale.

Întărirea echipei de managament consolidează angajamentul companiei pentru piaţa locală.

“Experienţa şi profesionalismul Monicăi Alexandru reprezintă active valoroase pentru echipa de Property Management a Sonae Sierra România. Suntem încântaţi să o avem pe Monica în echipa noastră şi suntem încrezători că experienţa ei va aduce o mare contribuţie la succesul de închiriere al ParkLake şi, totodată, la îmbunătăţirea continuă a mixului de chiriaşi pentru centrele comerciale pe care le administrăm.”, a afirmat Alberto Bravo, Managing Director al Sonae Sierra, responsabil pentru Property Management în Spania şi România.