Stiri: Stiri

Sony a vândut 4,2 milioane de console PlayStation 4

09.01.2014

Sony a vândut 4,2 milioane de console PlayStation®4 (PS4™), până la data de 28 decembrie 2013,în timp ce vânzările software ating cota de 9,7 milioane, iar numărul de abonamente PS Plus înregistrează o creştere de peste 90%.

Suntem foarte încântați de entuziasmul cu care a fost primită noua consolă şi ne mândrim cu faptul că rețeaua noastră oferă gamerilor din întreaga lume o experiență de gaming captivantă, capabilități avansate de interacțiune socială, precum și alte elemente de divertisment – a declarat Andrew House, președinte și Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc.

În ceea ce privește software-ul PlayStation 4, vânzările s-au menținut la un nivel ridicat în perioada sărbătorilor de iarnă, fiind comercializate per total 9,7 milioane*2 unităţi. Această cifră cuprinde atât copiile fizice, cât şi vânzările digitale desfăşurate prin intermediul PS Store.

Call of Duty®: Ghosts de la Activision, Assassin’s Creed®IV Black Flag™ publicat de Ubisoft, Battlefield 4™ și FIFA 14 aparţinând de Electronic Arts Inc., dar și Killzone™ Shadow Fall de la Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) se numără printre cele mai vândute titluri se numără.

După o lansare remarcabilă, așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom oferi entuziaștilor și noi posibilităţi de divertisment, continuând totodată să explorăm potenţialul sistemului PS4 prin integrarea unor noi caracteristici și servicii, inclusiv PlayStation Now, în 2014 – a mai spus Andrew House.

Sistemul PlayStation 4 este, în preyent, disponibil în 53 de țări și teritorii din întreaga lume.