Sony a vândut peste 7 milioane de console PS4

18.04.2014

Vânzările de PlayStation 4 (PS4) au depăşit 7 milioane de unităţi la nivel global până pe data de 6 aprilie, reprezentanţii Sony Computer Entertainment spunând că acest lucru demonstrează extinderea rapidă a noii platforme.

“Reacţia comunităţii globale de fani la apariţia PS4 a fost una copleşitoare şi suntem cu adevărat onoraţi să vedem un număr atât de mare de jucători care au ales PS4 ca noua lor consolă next generation”, a declarat Andrew House, preşedintele şi Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc.

Acesta a spus că deşi există dificultăţi în a ţine pasul cu cererea manifestată la nivel global, compania este dedicată angajamentului de a răspunde la nevoile utilizatorilor.

“Vrem să depăşim aşteptările prin oferirea de noi experienţe care inspiră şi încurajează întreaga comunitate. În lunile care urmează vom oferi mai multe detalii despre planurile noastre”, a continuat Andrew House.

Şi vânzările de jocuri pentru PS4 continuă tendinţa ascendentă, până pe 13 aprilie fiind comercializate peste 20.5 milioane*2 de copii, atât în format fizic în cadrul magazinelor din întreaga lume, cât şi în format digital prin serviciul de distribuţie digitală PlayStationStore.

Citiți și despre: