Stiri: IT&C

Sony Europe

Schimbări importante în conducerea Sony Europe

10.08.2020

Sony Europe a anunţat că l-a numit pe Lucian Rădulescu în poziția de Country Head SCSE (Sony Central-Southeast Europe, cu sediul în Budapesta, Ungaria), începând de la 1 iulie 2020. În această poziție de leadership regional, el este responsabil atât de menținerea unui echipe puternice, cât și de identificarea de noi oportunități. Fostul Country Head SCSE, Yoshiyuki Fujioka, a fost repatriat în Tokyo.

Sony Europe. Lucian Rădulescu

Lucian Rădulescu s-a alăturat companiei Sony în martie 1999 pe poziția de account manager pentru Sony România, urmat apoi de 5 ani ca Product Manager Dl (Digital Imaging) pentru SCSE și apoi 2 ani director de vânzari naționale în România. A preluat rolul de Cluster Commercial Head pentru România și Moldova în 2012 și a obținut rezultate excepționale în Polonia în ultimii 3 ani, fiind astfel pregătit pentru a conduce SCSE în anul fiscal 2020 (FY20).

„Sunt încântat să mă alătur celei mai diverse regiuni din Europa, atât în materie de mediu de business, cât și oameni talentați. Împreună cu echipele vom continua să găsim noi moduri de a adăuga plus valoare pentru business-ul partenerilor noștri și pentru experiența clienților noștri”- a spus Lucian Rădulescu.

Sony Europe. Christos Adamopoulos

Sony a anunțat și o altă schimbare de poziție în SCSE. Christos Adamopoulos a acceptat poziția de Country Head pentru Polonia începând de la data de 1 iulie 2020. Contribuția acestuia în SCSE s-a remarcat atât prin gestionarea echipei regionale de marketing, cât și prin activitatea zilnică din zona comercială la nivel de cluster de business regional. Având cunoștințe comerciale aprofundate, acesta va continua să mențină succesul de business de care Sony Polonia s-a bucurat în ultimii ani.

„Sunt onorat și încântat să mă alătur echipei Sony Polonia. În ciuda situației dificile generate de pandemia Covid-19, sunt încrezător că împreună cu echipa talentată pe care o avem vom putea continua să livrăm entuziasm și divertisment către clienții noștri în moduri în care doar Sony știe.” A spus Christos Adamopoulos.

De asemenea, Shuji Yamamoto, fost Marketing Head CHAT (Elveția și Austria), este numit Marketing Head pentru SCSE sub conducerea lui Lucian Rădulescu. Experiența dobândită în rolul său pan-European la TV PPM (TV European Product Marketing Team) pe postul de Head of Area Business Management și ca Marketing Head CHAT l-au făcut un candidat ideal pentru a conduce divizia de Marketing în SCSE.

Citeşte şi Fonduri europene pentru şomaj tehnic. Anunţul făcut de ANOFM