Sony lansează seria de televizoare 4K HDR MASTER cu modelele AF9 OLED și ZF9 LCD

05.08.2018

Sony Europa anunță două noi modele de televizoare, care oferă o calitate a imaginii fără precedent, datorită integrării mai multor tehnologii și soluții proprietare Sony cu procesorul de ultimă generație Picture Processor X1™ Ultimate. Noile televizoare AF9 OLED și ZF9 LCD fac parte din seria MASTER – un nume pe care Sony l-a rezervat exclusiv pentru modelele de televizoare cu cea mai înaltă calitate a imaginii.

Noile televizoare AF9 OLED și ZF9 LCD din seria MASTER de la Sony marchează un moment important, redând imagini de cea mai înaltă calitate, fiind echipate cu un procesor nou de generație următoare, Picture Processor X1 Ultimate. Acest procesor joacă un rol esențial în obținerea unor imagini fidele pentru seria MASTER. Picture Processor X1 Ultimate poate detecta și analiza fiecare obiect dintr-o imagine cu ajutorul noii tehnologii Object-based Super Resolution de la Sony. De asemenea, Object-based HDR remaster a fost îmbunătățit semnificativ, fiecare obiect putând fi acum remasterizat individual pentru a obține o profunzime mai bună, o textură mai exactă și imagini mai realiste.

Seria MASTER este compatibilă cu CalMAN®, cel mai bun software de calibrare a afișajului de la Portrait Display. Vârful de gamă AF9 TV vine echipat cu Pixel Contrast Booster, panoul de control original pentru OLED de la Sony. Acesta maximizează gama dinamică prin mărirea zonei de reproducere a culorilor la o luminozitate ridicată.

Seria AF9 4K HDR OLED MASTER (modele de 55″și 65″) dispune de tehnologia OLED pentru display-uri împreună cu Pixel Contrast Booster, Picture Procesor X1™ Ultimate, Acoustic Surface Audio+™, de modul Netflix Calibrated, este compatibil cu tehnologia de calibrare profesională CalMAN, redă culori vibrante cu TRILUMINOS Display; Android TV™ permite explorarea unei lumi complexe, de filme, muzică, fotografii, opțiuni de căutare, jocuri, aplicații; seria AF9 4K are un design minimalist, constituit doar din ecran și suport și este compatibil cu formatele HDR: HDR10, Dolby Vision ™, HLG.

Seria ZF9 4K HDR LCD MASTER (modele de 65″și 75″) dispune de Picture Procesor X1™, X-Wide Angle care reduce procesul de schimbare a culorilor, atunci când imaginile de pe ecran sunt vizualizate din lateral, caracteristici de iluminare complete LED Backlight pentru contrast foarte ridicat, X-Motion Clarity™; Dispune de modul Calibrated și este compatibilă cu tehnologia de calibrare profesională CalMAN; Include X-tended Dynamic Range™ PRO pentru a obține un contrast mai bun datorită echilibrării precise a intensității luminoase pe întreaga suprafață a ecranului, întunecând unele zone și amplificând altele; Redă culori vibrante cu TRILUMINOS Display, Android TV™ și este compatibil cu formatele HDR: HDR10, Dolby Vision ™, HLG.

 

Citiți și despre: